PROCESSEN​

Indledende møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

Arkitekt i Kalundborg

Vi leverer skræddersyede arkitekttegninger til dit byggeprojekt

Vi realiserer dine byggedrømme

Hos DLB ARKITEKTER er vi specialister i at omdanne og visualisere dine idéer og drømme til virkelighed. Som arkitekt i Kalundborg har vi erfaring med at give skitser og tegninger et personligt præg, der går hånd i hånd med dine visioner. Med forståelse for hver enkelt kundes behov, har vi med professionalisme og dedikation hjulpet hundredvis af klienter med at opfylde deres byggedrømme. Vi hjælper typisk med skræddersyede tegninger ved følgende projekter:

Har du behov for hjælp af en professionel arkitekt i Kalundborg, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe dig, hvis du leder efter en arkitektvirksomhed i Kalundborg, Ringsted, Køge, Slagelse eller på resten af Sjælland.

Kreative og funktionelle løsninger

Som arkitekt i Kalundborg nyder vi at levere kreative og innovative løsninger, der samtidig har fokus på funktionalitet. Uanset projektet formår vi at få dine personlige idéer inkorporeret samtidig med, at forslaget er attraktivt - både æstetisk, praktisk og økonomisk. Vi tilbyder et gratis, indledende møde, hvor vi på 30 minutter lærer hinanden bedre at kende. Her kan du fortælle om jeres visioner for projektet, og vi kan fortælle, hvordan vi kan indfri dem.

Vi tager styring fra projektets indledende fase og hjælper til med alle relevante skridt processen indeholder. Det gælder eksempelvis hjælp til byggetilladelse, hvor de relevante myndigheder skal kontaktes samt energi- og varmeberegning.

Tag kontakt til din arkitekt i Kalundborg

Er du klar til at tage næste skridt i dit byggeprojekt? Vi er klar på at assistere dig, når du mangler en arkitekt i Kalundborg. Du kan være sikker på et professionelt og gnidningsfrit forløb, når du vælger os til dit projekt.​

Tag kontakt til os på telefon  22 88 91 35 eller sende en mail til dlb@dlbark.dk. Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil vende tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464