PROCESSEN​

Indledende møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

Arkitekt i Køge

Vi tegner og visualiserer din kommende bolig eller tilbygning

Professionelle arkitekttegninger

Hos DLB ARKITEKTER står vi klar til at omdanne dine visioner og drømme til virkelighed. Som erfaren arkitekt i Køge er det vores mål at levere skræddersyede tegninger, der lever op dine tanker, visioner og forventninger. Vi har gode erfaringer med at konceptualisere folks tanker og drømme. Vores erfarne arkitekter står klar at rådgive dig og komme med kompetent sparring, når du står over for følgende projekter:

Vi har de seneste 15 år hjulpet mange personer og familier med nye hjem, der alle havde et personligt præg. Hvis du leder efter en arkitekt i Køge eller omegn, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge arkitektonisk hjælp i Holbæk, Slagelse, Ringsted, Kalundborg eller på resten af Sjælland.

Vi gør din vision til virkelighed

Vi ved fra erfaring, at folk har unikke behov, når det kommer til deres drømmebolig. Som arkitekt i Køge giver vi os tid til at forstå dine. Når vi skal visualisere jeres tanker, sørger vi for at gøre det realistisk, både i forhold til budget og hvilke muligheder, grunden eller nuværende hus tillader. Vi tænker ud af boksen og leverer kreative og innovative løsningsforslag, hvis det ønskes.

Som dine arkitektspecialister kan vi varetage hele processen, fra skitseringen og hele vejen til valg af entreprenør og fagfolk. Med os som din samarbejdspartner er du i trygge hænder, så du er sikker på, at du overholder lokale og nationale lovbestemmelser og holder de rette myndigheder informeret inden for tidsfristerne.

Kontakt din lokale arkitekt i Køge

Søger du en erfaren arkitekt i Køge, der kan hjælpe med at visualisere dit kommende byggeprojekt? Så er vi her for at hjælpe dig. Med vores passion, evner og naturlige flair inden for arkitektur sørger vi for at hjælpe dig med det første skridt hen mod drømmeboligen.

Tag kontakt til os via telefon på 22 88 91 35. Du har også mulighed for at sende en skriftlig henvendelse. Det kan gøres på mail på dlb@dlbark.dk eller gennem kontaktformularen her på siden.

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464