PROCESSEN​

Indledende møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

Arkitekt i Ringsted

Vi hjælper dig med at indfri dine boligdrømme

Skræddersyede tegninger til dit byggeprojekt

Hos DLB ARKITEKTER har vi specialiseret os i at visualisere dine drømme og visioner, når du skal i gang med et byggeprojekt. Som arkitekt i Ringsted er det vores fornemste opgave at få dine tanker ned på papir, så næste skridt i processen kan indledes. Vi har gennem 15 år i branchen tilegnet os evner til at illustrere jeres ønsker og idéer, så de stemmer overens med det budget, I har at arbejde med. Vi har hjulpet flere hundrede personer med at udarbejde og fremstille arkitekttegninger til deres projekt, der oftest indebar:

Ønsker du vores ekspertise? Så står vores hold af eksperter klar til at omdanne dine drømme til virkelighed. Kontakt os, hvis du ønsker en arkitekt i Ringsted, Holbæk, Køge, Kalundborg, Slagelse eller på resten af Sjælland.

Få hjælp af erfaren arkitekt i Ringsted

Vores mange år i branchen kommer jer til gode, når I skal vælge arkitekt. Vi har bred erfaring med forskellige typer af arkitekturprojekter, der involverede tilbygninger og ombygninger i forskellig størrelse og kompleksitetsgrad. Vi er i stand til at tænke kreativt og ud af boksen, så vi i samarbejde finder en løsning, der er realistisk, personlig og unik.

Vi tilbyder et gratis indledende møde, hvor vi har mulighed for at sætte os ind i jeres sag. Her kan I fortælle om jeres visioner for projektet, og vi kan komme med vores forslag til, hvordan vi kan hjælpe jer. Det er helt uforpligtende og en mulighed for, at vi kan lære hinanden at kende og se, om vi er det rette match, og om vi er den rette arkitekt i Ringsted for jer.

Book dit gratis indledende møde i dag

Kom i gang med dit byggeprojekt i dag. Hos DLB ARKITEKTER nyder du godt af vores professionelle tilgang og dybdegående kendskab til arkitekturfaget. Vi er det naturlige valg, når du mangler en arkitekt i Ringsted eller omegn.

Du kan kontakte os telefonisk på 22 88 91 35. Foretrækker du at sende en skriftlig henvendelse, kan det gøres via mail på dlb@dlbark.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464