PROCESSEN​

Indledende møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

Arkitekt i Slagelse

Som din arkitektoniske samarbejdspartner hjælper vi dig hen mod drømmeboligen

Professionel og erfaren arkitekt i Slagelse

Hos DLB ARKITEKTER hjælper vi med at konceptualisere og visualisere dine tanker og drømme, når du går med tanker om at bygge ud eller bygge om. Centralt for vores arbejde er jeres drømme og ønsker, og vores fornemste opgave er at formidle jeres tanker ned på papir, så det kan realiseres af entreprenør og relevante fagfolk.

Vores hold af arkitekter har mere end 15 års erfaring fra branchen, og vi har gennem tiden hjulpet folk med forskellige krav, præferencer og budget med deres drømmebolig. Vi er således sikker på, at vi kan hjælpe jer med nøjagtige arkitekttegninger, der både har et personligt præg og lever op til jeres forventninger. Med en professionel tilgang til alle opgaver sikrer vi, at du får leveret et tilfredsstillende resultat, når du benytter os som din arkitekt i Slagelse.

Vi hjælper folk over hele Sjælland

Som arkitekt i Slagelse hjælper vi folk med arkitektoniske opgaver over hele Sjælland, i særdeleshed i områderne omkring Køge, Kalundborg, Holbæk og Ringsted. Vi er eksperterne, du skal have fat i, hvis du skal bruge hjælp fra en arkitekt til følgende opgaver:

Som arkitekt i Slagelse har vi indsigt i tidligere og nuværende trends inden for arkitektfaget. Denne viden benytter vi, når vi skal skabe unikke og personlige løsninger, der lever op til jeres forventninger. Vi kan også hjælpe med bæredygtige løsninger, der gavner miljøet og giver en lavere energiregning.

Bestil et gratis møde i dag

Det er en stor beslutning at skulle træffe, når man skal finde den rette arkitektvirksomhed til sit byggeprojekt. Derfor tilbyder vi et gratis indledende møde á 30 minutters varighed, hvor vi kan lære hinanden at kende, og du kort kan fortælle os om dit projekt. Efter mødet kommer vi med et uforpligtende tilbud, så du kan vurdere, om vi skal hjælpe som din arkitekt i Slagelse.

Tag kontakt til os på telefon 22 88 91 35, send en mail til dlb@dlbark.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464