PROCESSEN​

Indledende møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

Arkitekt i Holbæk

Vi er en rådgivende arkitektvirksomhed, der opfylder dine behov ved dit byggeprojekt

Specialister i tilbygninger, ombygninger og nybyggeri

Hos DLB ARKITEKTER er vi erfarne eksperter, der er i stand til at realisere dine boligdrømme. Vi evner at visualisere dine tanker og drømme, så de bliver omsat til konkrete forslag, både du og en eventuel projektleder kan forholde sig til. Det har vi gjort siden 2007, hvor vi med stor succes har hjulpet flere hundrede personer med arkitekttegninger til deres byggeprojekter. Vi hjælper oftest med 3D-tegninger ved følgende projekter:

Skal du bruge en professionel arkitekt i Holbæk? Så ret henvendelse til os. Vi tilbyder et gratis indledende møde, hvor du fortæller om dine tanker og ønsker, og hvor vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en kompetent arkitektvirksomhed i Kalundborg, Ringsted, Køge, Slagelse eller på resten af Sjælland.

Professionel arkitekt i Holbæk

Når du har behov for en arkitekt i Holbæk, står vi til rådighed. Vores mange års erfaring med arkitektfaget kommer dig til gode, da vi har tegnet og skitseret mange forskellige typer af huse og nybyggeri. Vi er derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig. Vi excellerer i den kreative fase, hvor vi gerne kommer med bud på, hvordan vi kan gøre jeres projekt ekstra personligt eller unikt.

Når vi skal visualisere dine drømme og tanker, er det nødvendigt at udarbejde et eller flere skitseforslag. Da vi fra erfaring ved, at folk har forskellige behov, tilbyder vi tre forskellige pakker, når vi skal lave dit skitseforslag. Hvilken pakke du skal vælge afgøres af, hvor afklaret du er med dit byggeprojekt. Hvis du allerede nu ved præcis, hvordan det skal se ud, kan du nøjes med skitseforslag A. 

Er du derimod ikke helt sikker, anbefaler vi skitseforslag B eller C, hvor du får flere forslag med. Alle vores skitseforslag er inklusiv et revisionsmøde, hvor forslagene præsenteres og kan rettes til, som du ønsker. 

Kontakt din erfarne arkitekt i Holbæk

Ønsker du professionel hjælp og sparring fra en arkitekt i Holbæk? Så tag kontakt til os. Vi forstår og lytter til jeres ønsker, og tilpasser tegningen til jeres behov og budget.

Du kan rette henvendelse til os via telefon 22 88 91 35 eller sende en mail til dlb@dlbark.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil vende tilbage på din henvendelse snarest.​

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464