Online møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

ARKITEKTVIRKSOMHED MED SÆRLIG FOKUS PÅ PROJEKTUDVIKLING

Øvelsen i at lytte, forstå og omsætte det har vi hørt, for at få bekræftet og revideret sammen med bygherren (dig). Over tid er det blevet gentaget flere hundrede gange, i alle tænkelige sammenhænge og på meget forskelligt grundlag for at komme frem til et materiale, som er tilgængeligt, sammenligneligt og ikke mindst noget man kan forholde sig til.

Det hele foregår i 3D fra de første skitser, til den færdige projektering. Grove håndskitser, en kort beskrivelse, originale tegninger og andet som kan underbygge projektideen, omsættes hurtigt til en 3D model, der kan ligge til grundlag for det videre arbejde.

Siden vores grundlæggelse i 2007, har vi haft ideen om at skabe en virksomhed, hvor arkitektens ydelser er tilgængelige og kan bruges som værktøj til udvikling af løsninger ved små og mellemstore projekter. Erfaringsgrundlaget steget stødt gennem hundredvis af opgaver, i alle tænkelige sammenhænge, hvor det har handlet om at lytte, forstå og relativt hurtigt herefter omsætte til et visuelt sprog hvor flest kan være med. Man skal kunne tale ud fra samme udgangspunkt, for at kunne komme frem til fælles løsninger og forslag for at komme i mål med projektet.

Der er blevet arbejdet med udvikling af midlertidige løsninger (den allerførste var et mobilt køkken for Ishøj Kommunes til midlertidig opstilling ude omkring i de sociale boligbyggerier. Det skulle få beboerne ned på gaden og nyde hinandens selskab over et måltid mad) til kommercielle midlertidige løsninger, butikskoncepter, byudvikling, plejecentre, hospitaler, erhverv, og ikke mindst, udviklingen af den almene bolig.

DLB ARKITEKTER er medlem af DANSKE ARKITEKTVIRKSOMHEDER.

​Virksomheden drives af Arkitekt MAA Dan Betak, som er uddannet arkitekt ved Kunstakademiet Arkitektskole i København, og har haft titlen cand.arch. siden 2007. Siden 2019 har Dan Betak været ansat som bygningskonsulent hos Lolland Faster Stift med fokusområde præstegårde.

Opgaverne består i at agere rådgiver for stiftens menighedsråd i forbindelse med etablering, renovering og indsættelse af nye præster i deres tilknyttede præsteboliger. I 2016 blev Dan Betak uddannet dronepilot og har siden løst flere professionelle opgaver. Sideløbende er Dan Betak medlem af foreningen Drone Midtsjælland, hvor interessen for droneflyvning deles med ligesindede.​

Tegnestuen

DLB ARKITETKER har tegnestue i Holbæk, Ahlgade 63, 1. sal, 4300 Holbæk, hvor vi er indrettet med 2 arbejdspladser og mødefaciliteter til projektudvikling og workshop. Parkering via den store parkeringsplads bag borgergården. Opgang ved FitnessWorld i max 1 time, eller ubegrænset hvis du benytter EasyPark. 

DLB ARKITEKTER

​Vi modtager hovedparten af vores opgaver via portaler, vores netværk og på anbefaling, hvilket vi er meget taknemmelige for. Netværket dyrkes flittigt, og sådan har det været i mange år. 

Dan Betak er medlem af 3 netværk i henholdsvis Kalundborg, Sorø og Roskilde. B2B møder hvor virksomheder bruger tid på at møde hinanden og blive klogere på hvordan vi kan hjælpe hinanden, dyrkes også flittigt. Det giver god viden og indsigt, som også kommer kunderne til gavn, når opgaverne skal løses og det bedste resultat for kunden skal opnås hurtigt og effektivt. 

Grundlagt i 2007

Virksomhedens muligheder for at kunne tilbyde de bedste løsninger til opgaven, bygger også på at have etableret gode samarbejder med andre virksomheder, ligesom skriftlige aftaler indgået med freelancere og andre mindre virksomheder.

De aftaler gør, at når opgaver opstår og skal løses, er grundlaget i orden, og DLB ARKITEKTER er klar til at levere, selv større rådgivningsopgaver, idet vi allerede har etableret de forbindelser der skal til.​

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464