ARKITEKTVIRKSOMHED MED SÆRLIG FOKUS PÅ PROJEKTUDVIKLING

Øvelsen i at lytte, forstå og omsætte det har vi hørt, for at få bekræftet og revideret sammen med bygherren/kunden. Over tid er det blevet gentaget flere hundrede gange, i alle tænkelige sammenhænge og på meget forskelligt grundlag for at komme frem til et materiale, som er tilgængeligt, sammenligneligt og ikke mindst noget man kan forholde sig til.

Det hele foregår i 3D fra de første skitser, til den færdige projektering. Grove håndskitser, en kort beskrivelse, originale tegninger og andet som kan underbygge projektideen, omsættes hurtigt til en 3D model, der kan ligge til grundlag for det videre arbejde.

Siden vores grundlæggelsen i 2007, har vi haft ideen om at skabe en virksomhed, hvor arkitektens ydelser er tilgængelige og kan bruges som værktøj til udvikling af løsninger ved små og mellemstore projekter. Erfaringsgrundlaget steget stødt gennem hundredvis af opgaver, i alle tænkelige sammenhænge, hvor det har handlet om at lytte, forstå og relativt hurtigt herefter omsætte til et visuelt sprog hvor flest kan være med. Mange taler ud fra samme udgangspunkt, og kommer derved frem til fælles løsninger og forslag for at komme i mål med projektet.

Der er blevet arbejdet med udvikling af midlertidige løsninger (den allerførste var et mobilt køkken, som kunne opstilles relativt let og lige til midt blandt Ishøj Kommunes sociale boligbyggerier. Det skulle få beboerne ned på gaden og nyde hinandens selskab over et måltid mad) til kommercielle midlertidige løsninger, butikskoncepter, byudvikling, plejecentre, hospitaler, erhverv, og ikke mindst, udviklingen af den almene bolig.

DLB ARKITEKTER

​modtager hovedparten af vores opgaver via vores netværk og på anbefaling, hvilket vi er meget taknemmelige for. Netværket dyrkes flittigt, og sådan har det været i mange år. Virksomhedens muligheder for at kunne tilbyde de bedste løsninger til opgaven, bygger også på at have etableret gode samarbejder med andre virksomheder, ligesom skriftlige aftaler indgået med freelancere og andre mindre virksomheder. De aftaler gør, at når opgaver opstår og skal løses, er grundlaget i orden, og DLB ARKITEKTER er klar til at levere, selv større rådgivningsopgaver, idet vi allerede har etableret de forbindelser der skal til.

Grundlagt i 2007

består grundlæggende af arkitekt MAA Dan Betak, som driver virksomheden. Siden 2021 med har han haft selskab af Karoline Betak, som ligeledes er datter till Dan Betak. Hun varetager en bred vifte af opgaver, som kreativ assistent blandt andet sociale medier, til at skrive og beskrive samt stillingtagen til visuelle udtryk, indretning og meget mere.

Dan Betak er uddannet arkitekt ved Kunstakademiet Arkitektskole i København, og har haft titlen cand.arch. siden 2007.

DLB ARKITEKTER er medlem af Danske Ark.

​Dan Betak er tilknyttet Lolland Faster Stift som deres bygningskonsulent, område præstegårde, og har været med siden 2010. Dan Betak er også uddannet dronepilot siden 2016, og er medlem af foreningen Drone Midtsjælland.

Tegnestuen

1.2.2023 pt flyttet fra Nykøbing Landevej på vej mod ny lokation i Sorø Kommune, hvor DLB ARKITEKTER hele tiden har været hjemhørende med hovedsæde i Stenlille. Vi regner med at være helt på plads i nyt lokale fra 1.4.2023. 

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Pilevej 8, 4295 Stenlille

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464