PROCESSEN​

Indledende møde

Skitseforslag

1.revision

​Workshop

Myndighed

Prisoverslag

Projektering

Udbud- & kontrakt

​Tilsyn

Færdigmelding

​Arkitektrådgivning inden for tilbygning, ombygning og nybyggeri

Kom godt i gang med dit byggeprojekt. Styrk dit projekt, brug en arkitekt eller arkitekthjælp til at få et overblik over dine muligheder. Ud fra dine behov, krav og ønsker kan arkitekten tegne hvordan dit byggeprojekt kan komme til se ud.Få udarbejdet et skitseforslag og se flere forslag på dine muligheder. Forslag udarbejdes i 3D, hvilket gør det muligt at se dit byggeprojekt fra alle vinkler, stå ude og inde og se hvordan det kan komme til at se ud.

Uforpligtende indledende møde online.

Vi starter hver gang med et uforpligtende indledende møde, hvor vi taler sammen, hører om jeres budget og får et fælles overblik over jeres byggeprojekts omfang.​ Herefter kan du vælge at gå videre med en Workshop eller et Skitseforslag.

GRATIS.​

Læs mere om skitseforslag her.

1. ​Skitsefasen

På baggrund af det indledende møde, udarbejdes et skitse​forslag som redegør for hvordan dit projekt kan komme til at se ud. Alle skitseforslag tegnes i 3D. Som regel udarbejdes flere forslag som gennemgås hjemme hos dig, før det endelige forslag vælges og gøres færdigt. Med skitseforslaget i hånden kan du for alvor komme videre i byggeprocessen. Du kan fx bruge den, hvis du skal ansøge om realkreditlån.

Det du får når skitsefasen er er et skitseforslag - en samlet pakke med flere forslag og 1. revisions runde. På baggrund af det uforpligtende møde, udarbejdes skitseforslag af hvordan dit projekt kan komme til at se ud. Alle forslag udarbejdes i 3D. Midtvejs afholdes et møde, hvor forslag gennemgås hos dig. På mødet vælges et forslag, som gøres færdig til dit skitseforslag.

​Skitseforslag A

- Til dig som ved lige hvordan det skal se ud.​

Skitseforslag B

- Til dig som gerne vil have flere forslag.

Skitseforslag C​

- Til dig som gerne vil have flere forslag​ og ved du gerne vil justere lidt her og der, og har brug for at tænke over det. 

Inklusive serie af visualiseringer, som viser hvordan det valgte forslag kan komme til at se ud.

18.000 kr. inklusive moms

1 forslag, inkl. 1 revisionsrunde

24.000 kr. inklusive moms

flere forslag inklusive 1 revisionsrunde 

​48.000 kr. inklusive moms

flere forslag, inklusive 3 revisionsrunder

2. Myndighedsfasen

For at opnå byggetilladelse, skal der udarbejdes myndighedstegninger samt beskrivelser af projektet. I denne fase undersøges også lokalplan og bygningsreglementets krav.

Ansøgning om byggetilladelse

  • fra 10.000 kr. inklusive moms

3. Projekteringsfasen (efter tilbud)

Når der er opnået byggetilladelse, skal du i gang med at bygge inden for 1 år. Vi kan også hjælpe med at udarbejde byggetegninger (projektering). Vi råder over alle kompetencer og samarbejder også med et ingeniørfirma.

  • Energiberegning
    Lovpligtigt ved nybyggeri. Det er en udregning, som dokumenterer at byggeriet overholder de lovmæssige krav.

  • Varmetabsberegning
    Giver et overblik over boligens varmeøkonomi. Skal fx vedlægges ved ansøgning om byggetilladelse når der fx opføres en 1. sal på en bolig.

4. Udbud- og kontraktfasen (efter tilbud)

Der udarbejdes udbudsmateriale, som sendes til udvalgte entreprenører og håndværkere for at afgive tilbud på hele projektet eller enkelte entrepriser. Herefter følger en gennemgang af de indkomne tilbud og indgåelse af kontrakt med dem som bliver valgt at gå videre med.

5. Tilsyn og færdigmelding (efter tilbud)

Det er vigtigt at der holdes løbende kontrol med dit byggeri. Når der er indgået en aftale med en entreprenør, skal der løbende holdes tilsyn på projektet, at hvad som er aftalt også bliver ført ud i livet. Samtidig er det et lovkrav, at der på et projekt, hvor der er indhentet en byggetilladelse, skal foretages en færdigmelding med relevant dokumentation. Det vil sige, at du skal dokumentere, at dit arbejde er udført efter gældende regler.​

PROJEKTUDVIKLING

Er du endnu på et tidligt stadie i dit projekt, men alligevel godt kunne have brug for arkitektbistand, tilbyder DLB ARKITEKTER med mere end 15 års erfaring, at løse opgaver efter regning, ved køb af klippekort eller abonnement ordning. Opgaverne kan være alt fra faglig sparring, hurtige studier af hvad som kan lade sig gøre, visualisering, animation, droneoptagelser og meget mere. Vi kan mødes online eller fysisk efter behov.​ Vi henvender os til både private og erhverv. Og har rigtig gode erfaringer med at yde bistand til virksomheder, som her og nu har brug for arkitekt bistand fx i form af at få visualiseret løsninger, projektudvikling, myndighedsarbejde, projektering, udbud og meget mere. Vi gør det hurtigt, til aftalt tid og inden for aftalt budget - hver gang.

Vælg projekttype? * 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Områder

Holbæk

Kalundborg

Ringsted

Køge

Slagelse​​

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Ahlgade 63, 1.sal, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Mandag: 09.00 – 17.00.

Tirsdag: 09.00 – 17.00.

Onsdag: 09.00 – 17.00.

Torsdag:09.00 – 17.00.

Fredag: 09.00 – 14.00.

Lørdag:Lukket.

Søndag: Lukket.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464