Vores ydelser​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

​Arkitektrådgivning inden for tilbygning, ombygning og nybyggeri

Kom godt i gang med dit byggeprojekt. Styrk dit projekt, brug en arkitekt eller arkitekthjælp til at få et overblik over dine muligheder. Ud fra dine behov, krav og ønsker kan arkitekten tegne hvordan dit byggeprojekt kan komme til se ud.Få udarbejdet et skitseforslag og se flere forslag på dine muligheder. Forslag udarbejdes i 3D, hvilket gør det muligt at se dit byggeprojekt fra alle vinkler, stå ude og inde og se hvordan det kan komme til at se ud.

Se video om forløbet som kunde herunder

Uforpligtende møde online, 30 min.

Gennemgang og overblik over projektets omfang.

 • GRATIS.​

​Og/eller workshop hos dig, 2 timer.

Møde hos dig, hvor vi skitserer os frem til mulige løsninger. Efter mødet modtager du et sammendrag samlet i en pdf i en e-mail.

 • 3.750 kroner inklusive moms.

​Skitser med flere forslag og 1 revisionsrunde.

Efter det uforpligtende møde udarbejder vi skitser i 3D. Vi holder et møde undervejs, hvor vi gennemgår forslagene hos dig. Her vælger du et forslag, som vi viderebearbejder som det endelige skitseforslag.

 • 18.750 kroner inklusive moms.

Skitse, hvis du allerede ved, hvad du vil have.

 • 15.000 kroner inklusive moms.

Flere skitser, hvis du ønsker flere forsøg.

 • 28.125 kroner inklusive moms.

1. ​Skitsefasen

På baggrund af det indledende møde, udarbejdes et skitse​forslag som redegør for hvordan dit projekt kan komme til at se ud. Alle skitseforslag tegnes i 3D. Som regel udarbejdes flere forslag som gennemgås hjemme hos dig, før det endelige forslag vælges og gøres færdigt. Med skitseforslaget i hånden kan du for alvor komme videre i byggeprocessen. Du kan fx bruge den, hvis du skal ansøge om realkreditlån.

Det du får når skitsefasen er er et skitseforslag - en samlet pakke med flere forslag og 1 revsions runde. På baggrund af det uforpligtende møde, udarbejdes skitseforslag af hvordan dit projekt kan komme til at se ud. Alle forslag udarbejdes i 3D. Midtvejs afholdes et møde, hvor forslag gennemgås hos dig. På mødet vælges et forslag, som gøres færdig til dit skitseforslag.

 • ​18.750,00 DKK inklusive moms

Ved du lige hvordan det skal se ud?

 • 15.000,00 DKK inklusive moms

Har du brug for flere forsøg?

 • 28.125,00 DKK inklusive moms

Visualisering

Som udgangspunkt er et skitseforslag lig med en hvid 3D model som nedenfor viste forslag. Du har mulighed for at tilkøbe en visualiseringspakke, hvor du får en kort film og en serie perspektivtegninger, som viser hvordan det kan komme til at se ud, med overflader og indrettet.

 • 3.750,00 DKK inklusive moms (Skal købes sammen med et skitseforslag)

2. Myndighedsfasen

For at opnå byggetilladelse, skal der udarbejdes myndighedstegninger samt beskrivelser af projektet. I denne fase undersøges også lokalplan og bygningsreglementets krav.

Ansøgning om byggetilladelse, fra...

 • 7.500,00 DKK inklusive moms

3. Projekteringsfasen

For at opnå byggetilladelse, skal der udarbejdes myndighedstegninger samt beskrivelser af projektet. I denne fase undersøges også lokalplan og bygningsreglementets krav.

 • Energiberegning
  Lovpligtigt ved nybyggeri. Det er en udregning, som dokumenterer at byggeriet overholder de lovmæssige krav.

 • Varmetabsberegning
  Giver et overblik over boligens varmeøkonomi. Skal fx vedlægges ved ansøgning om byggetilladelse når der fx opføres en 1. sal på en bolig.

4. Udbud- og kontraktfasen

Der udarbejdes udbudsmateriale, som sendes til udvalgte entreprenører og håndværkere for at afgive tilbud på hele projektet eller enkelte entrepriser. Herefter følger en gennemgang af de indkomne tilbud og indgåelse af kontrakt med dem som bliver valgt at gå videre med.

5. Tilsyn og færdigmelding

Det er vigtigt at der holdes løbende kontrol med dit byggeri. Når der er indgået en aftale med en entreprenør, skal der løbende holdes tilsyn på projektet, at hvad som er aftalt også bliver ført ud i livet. Samtidig er det et lovkrav, at der på et projekt, hvor der er indhentet en byggetilladelse, skal foretages en færdigmelding med relevant dokumentation. Det vil sige, at du skal dokumentere, at dit arbejde er udført efter gældende regler.​

Projektudvikling

Er du endnu på et tidligt stadie i dit projekt, men alligevel godt kunne have brug for arkitektbistand, tilbyder DLB ARKITEKTER med mere end 10 års erfaring, at løse opgaver efter regning, ved køb af klippekort eller abonnement ordning. Opgaverne kan være alt fra faglig sparring, hurtige studier af hvad som kan lade sig gøre, visualisering, animation, droneoptagelser og meget mere. Vi kan mødes online eller fysisk efter behov.​

Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud ​fra
​vores arkitektvirksomhed.

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi kommer gerne ud eller tager et møde online til uforpligtende snak, og når du har besluttet dig, kan vi sende et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon +45 2288 9135, eller du kan skrive på e-mail dlb@dlbark.dk.

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Nykøbing Landevej 58, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Tegnestuen holder åbent 

mandag til fredag, kl. 08.00 – 16.00.

Vi har træffetid til møder

alle ugens syv dage, kl. 08.00 - 20.00 fysisk og online.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464