Hvordan arbejder vi

Tilgangen hos DLB ARKITEKTER

​Arkitektvirksomhed med særligt fokus på projektudvikling

​DLB ARKITEKTER ApS er en arkitektvirksomhed som har groet siden grundlæggelse i 2007 ved afgang fra arkitektskolen i København med en ambition om at gøre det let at bruge en arkitekts kompetencer. Vi har beskæftiget os med alt fra udvikling af midlertidige løsninger, butikskoncepter, byudvikling, plejecentre, hospitaler, erhverv og ikke mindst, boligen. 

Fra begyndelsen har det været en mission i at udvikle skitserings koncepter, som gør det muligt at gå meget hurtigt fra håndskitsen og den korte beskrivelse til et visuelt materiale som alle kan forholde sig til. Ny teknologi fylder hos DLB ARKITEKTER til hvordan man tage afsæt i virkeligheden og arbejde videre med den, og fx med afsæt i et fotografi vise hvordan det komme til at se ud.

Fotografiet omdannes til en fotorealistisk/foto baseret 3D model, som med stor nøjagtighed gengiver udgangspunktet og gør det lettere at gå fra vision til virkelighed idet der tages udgangspunkt i hvordan det ser ud i dag. 

Senest ved brug af drone, kan en hel bebyggelse registreres og omdannes til en 3D model, der kan arbejdes videre i. DLB ARKITEKTER vil udmærke sig ved at have grundlaget i orden fra start. For os er intet en standard opgave, men alligevel gør vi en dyd ud af at bygge videre på vores mangeårig erfaring for hele tiden at gøre det lidt bedre. Livet er nemlig en lang læring.

Vi arbejder i den menneskelige skala. og tænker arkitektur ud fra at her skal man kunne leve og have det godt. Vi søger at opnå de bedste rum til dem som skal bruge deres tid der. Det skal ikke kun være godt at se på, det skal også være rart at opholde sig i.

Overgange har stor interesse. At gå fra et rum til et andet. Have fokus på fx arbejdsgange og et godt arbejdsmiljø. Vi bruger 3D modellen til at studere hvordan det kan blive, og er i stand til at ændre undervejs og tilpasse indtil det ønskede resultat er opnået.

Vi har et stort arkiv fra den verden vi bevæger os rundt i. Når noget spændende opdages, bliver det registreret og lagt til arkivet, for måske på et senere tidspunkt at ligge til grund for at kunne levere en bedre løsning end hvad vi selv kunne tænke os frem til. Det kan være inspiration fra naturen og hvordan den indretter sig. Naturlige overgange og rum som giver inspiration, glæde og grundlaget for et godt i liv.​

​Udtalelse fra kunde

Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud ​fra
​vores arkitektvirksomhed.

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi kommer gerne ud eller tager et møde online til uforpligtende snak, og når du har besluttet dig, kan vi sende et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon +45 2288 9135, eller du kan skrive på e-mail dlb@dlbark.dk.

Om DLB ARKITEKTER ApS

Vi har stor erfaring med projektudvikling, skitsering og planlægning, og har mere end 10 års erfaring med dette.

DLB ARKITEKTER har den fornødne viden om, hvordan vi kan omsætte dine ønsker til et tilfredsstillende projekt.

Kontaktoplysninger

DLB ARKITEKTER ApS

Nykøbing Landevej 58, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive til e-mail: dlb@dlbark.dk.

Har du nogle spørgsmål?

Tegnestuen holder åbent 

mandag til fredag, kl. 08.00 – 16.00.

Vi har træffetid til møder

alle ugens syv dage, kl. 08.00 - 20.00 fysisk og online.

© 2021 DLB ARKITEKTER ApS   |   CVR-nummer: 40743464